SHËRBIMET - DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

SHËRBIMET

PËR NE
NË KUADËR TË SHËRBIMEVE TONA, NE JU OFROJMË EDHE MANIFESTIME, PËRVJETORE, DHE KONCERTE TË NDRYSHME
SHËRBIMET TONA JANË SI MË POSHTË:
  • KONCERTE TE NDRYSHME,
  • MANIFESTIME TË RASTIT,
  • PËRVJETORE TË TË GJITHA LLOJEVE.
  • SPEKTAKLE TË NDRYSHME,
  • PËRCJELLËJE TË ESTRADËS SONË MUZIKORE,
  • SFILATA, ME VESHJE KOMBËTARE,
  • MODERIME TË VEQANTA,
  • RECITIME DHE MONOLOGJE,
  • FESTA KOMBËTARE DHE INTERNACIONALE,
  • FESTA TË NDRYSHME FETARE DHE RELIGJIONARE,
    NATYRISHT SE PËR TË GJITHA KËTO SHËRBIME KA NJË KOSTO,
    DHE VARET PËR CILEN JENI TË INTERESUAR.
   JU MUND TË KONTAKTONI ME NE PËRMES:
   info@dardania95.ch
   Mobil: +41 79 672 41 82
EDHE PËR DASMAT DHE AHENGJET TUAJA NE JEMI NË DISPONIMIN TUAJ
 
OFERTAT TONA NË ZËRIME DHE INQIZIME TË KËNGËVE DHE VALLEVE TË NDRYSHME

SHËRBIMET TONA NË ZËRIME JANË KËTO: 

• ATY KU NE JEMI TË FTUAR PËR KONCERTE, NUK KENI NEVOJ TË BRENGOSENI PËR ZËRIMIN DHE MIKROFONAT,
• PO ASHTU EDHE NËSE NE NUK JENI NË KONCERTE, TE NE MUND TA POROSITËNI ZËRIMIN TE TEKNIKU YNË,
• ZËRIMET MUND TI BËJMË EDHE NË STADIONE DHE HALLA TË MËDHA, M`VARET NGA NUMRI I MUSAFIRËVE DHE HAPËSIRËS,
• TE NE MUND TË BËNI EDHE KËNGË DHE MUZIKË DUKE MARRË PËR BAZË, ZËRIMET QË POSEDOJMË, NË STUDION DHE RADION TONË,
• NJË KONCERT, NJË DASËM DHE NJË AHENGË, APO QKA DO QOFTË, NE JU SHËRBEJMË EDHE ME ZËRIME TË KUALITETIT TË LARTË,

PËR TË GJITHA KËTO KUPTOHET SE KA PO ASHTU NJË KOSTO TË SHPENZIMEVE,

P.SH, ZËRIMI PËR NJË KONCERT APO DASËM ËSHTË PREJ 500 SFR.- E TUTJE, VARËSISHTË NGA MOMENTI DHE RASTI.

PËR TË GJITHA INFORMATAT MUND TË KONTAKTONI PO ASHTU NË:

INFO@DARDANIA95.CH

NATELI: +41 79 672 41 82

APO TE RUBRIKA "KONTAKTI" ME NE:

 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü