DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

 
Mirëserdhët te: Shoqëria Kulturore-Artistike "DARDANIA" Willkommen bei Albanischer Kulturverein
Një hap i vogël me frymë kombëtare
 

LIDHJET E AKTIVITETEVE TË SHOQËRISË, SHYPNI MBI LOGOT PËR TË SHIJUA TRADITAT TONA

RADIO
POSTA
INFO DARDANIA:

Të nderur anëtar, të nderuar vizitor të faqes sonë, PËRSHËNDETJE *** PËR SHKAK TË PUSHIMEVE DIMËRORE USHTRIME NUK DO TË KETË DERI MË 13 JANAR 2017.*** USHTRIMET MBAHEN SIPAS ORARIT TË  UshtrimeVE, çdo të premte edhe ate: GRUPI I MË TË VEGJËLVE PREJ ORËS 19:00 - 20:30 grupi i të rriturëve prej orës: 20:45 - 22:45 dhe orkestra prej orës 20:00 - 22:00, TË SHTUNEVE  REZERVË PREJ ORËS 10:00-12:00 *** Stafi realizues i SH.K.A "DARDANIA", ju dëshiron START TË MIRË NË USHTRIME, si DHE gjithë të mirat në jetë.

 
URIMI PËR FESTAT E FUNDVITIT
 
 

SPONSORËT E  TRADITËS DHE KULTURËS KOMBËTARE PËR MES SH.K.A "DARDANIA"

 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü