AKTUALITETET - DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

AKTUALITETET

AKTUALE
INFO DARDANIA: KËTU I GJENI NJOFTIMET DHE INFORMATAT RRETHË AKTIVITETEVE TË SHOQËRISË


Të nderur anëtar, të nderuar vizitor të faqes sonë, PËRSHËNDETJE ***  Ushtrimet mbahen  çdo të premte edhe ate: grupi i mesëm prej orës 19:00 - 20:30, grupi i të rriturëve prej orës: 20:45 - 22:45 dhe orkestra prej orës 20:00 - 22:00 , kurse  të shtuneve prej orës 10:00 - 13:00, rezervë për përforcime *** Stafi realizues i SH.K.A "DARDANIA", ju dëshiron pushime të kënëshme dhe  start  të mirë e suksese në shkollë, punë, si dhe gjithë të mirat në jetë.

KONCERTET, FESTIVALET, TERMINET,  DASMAT  DHE FESTAT KOMBËTARE, SHOQËRORE E FETARE
****************************************19 SHKURT 2017


FESTA E PAVARËSISË SË KOSOVËS
*************************************
FESTA E 28 NËNTORIT 2016
FESTA E PAVARËSISË SË SHQIPËRISË NË WATTWIL 2016
 
 
FESTIVALI NË BAZELL MË 24 SHTATOR 2016 ME KOMUNITETIN BOSHNJAK
FOTO NGA FESRTIVALI NË VOLKETSWILL MË 17 SHTATOR 2016 ME KOMUNITETE TE NDRYSHME
28 NËNTORI 2015 NË WINTERTHUR TË ZVICRËS
PIKNIKU I SH.K.A " DARDANIA" NE SHTATOR 2015
FESTIVALI FOLKLORIK I GJIROKASTËS 2015 DHE SH.K.A "DARDANIA"
20 VJETORI I SHOQËRISË DHE CA FOTO TË KËSAJ DATE TË RËNDËSISHME
PARAQITJA E GRUPIN TË FËMIJËVE NË FESTËN E KOMBEVE NË ZUG
PARAQITJA E SH.K.A "DARDANIA" NE FESTEN E PERBASHKËT NË HORGEN ME 02 MARS 2014
PREZENTIMI PARA ZVICERANEVE NË USTER DHE DISA NGA FOTOT E RASTIT
DASMAT NË DIASPOR, DHE SH.K.A "DARDANIA" ME GRUPET E VALLEVE DHE ORKESTRËS 2012
FESTIVALI " HASI JEHON" 2012 DHE SH.K.A "DARDANIA" ZURI VENDIN E PARË, SI DHE VESHJEN MË TË DALLUAR TË FESTIVALIT
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü