SPONSORËT - DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

SPONSORËT

PËR NE

SPONSORËT E SHOQËRISË KULTURORE DHE ARTISTIKE
" D A R D A N I A "
JU JEMI SHUMË MIRËNJOHËS GJITHË ATYRE QË PO E NDIHMOJNË KULTURËN DHE TRADITËN TONË KOMBËTARE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DONATORËT

KLUBI KOSOVA,  WINTERTHUR  
VATA TRANSPORT,  EINSIEDELN
ENVER JASHARI, RESTORANT BARONE,  SEUZACH

 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü